Aktuális tanfolyamok

Shiatsu alaptanfolyam
2021. május. 14-15-16.

Ligamentous Articular Release
2021. május. 21-22-23.

Tender Points Release
2021. július 31. - augusztus 1., szeptember 11-12.

Itt jelentkezz!

+36 70 259 08 35

A tanfolyamok helyszíne: Bp. III. Bécsi út 88-90. fsz. 8.

Fascial Release tanfolyamok

A tematikus oszteopát szemléletű Fascial Release tanfolyamok alapját azok a technikák adják, melyek az amerikai eredetű orvosi manuális medicina, az oszteopátia tárházából kerültek be a manuális terápiába Amerikában és Európában. Így a kurzusok fókuszában leginkább a lágy szövetekkel - fasciákkal, inakkal, szalagokkal, membránokkal, folyadékokkal - dolgozó strukturális és funkcionális munka áll.

A leggyakrabban alkalmazott módszerek:
Myofascial Release Techniques
Ligamentous Articular Strain - Balanced Ligamentous Tension
Strain-Counterstrain - Facilitated Positional Release
Craniosacral Techniques
Visceral Techniques
Functional Method

A képzések kis csoportos foglalkozások keretében folynak.

Mivel mindegyik kurzus önmagában is teljes egészet alkot, akár egy-egy témát is választhatsz magadnak. Ugyanakkor, ha még nem vettél részt valamilyen fasciákkal kapcsolatos manuálterápiás (tehát nem eszközös!) képzésen, akkor ajánlom, hogy a Scanning tanfolyammal kezd a témával való ismerkedést!

10 év oszteopát szemléletű fascia-munka gyakorlati tapasztalatom alapján, a tanfolyamokat praxisorientáltan állítottam össze, így az itt tanultak rögtön a képzések elvégzése után már beépíthetőek a gyakorlatba.

szep kovek web

A Fascial Release tanfolyamok hangsúlyozottan gyakorlati képzések, akkor ajánlom neked, ha már rendelkezel alapvető anatómiai ismeretekkel, és minimálisan két év aktív tapasztalattal valamilyen testorientált terápiában. (gyógytorna, gyógymasszázs, craniosacralis terápia, alternatív mozgás- és masszázsterápia stb.).

Szívesen támugatunk, ha csak az anyagi nehézségeid gátolnak abban, hogy részt vegyél a tanfolyamainkon. Ha szükséged van erre, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tanfolyamaink a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről szóló törvényben foglaltaknak megfelelnek.