SHIATSU TANFOLYAMOK

Iskolánk a Magyar Shiatsu Egyesület (MASHITE), a Magyar Integratív Medicina Szövetség (MIMSZ) és az Európai Shiatsu Szövetség (ESF) tagja.

A System Tonusban saját tematikával tanítunk, mely igazodik az Európai Shiatsu Szövetség kritériumrendszeréhez. A tematika kidolgozásában az alaposság és a rendszerezettség vezérelt. A képzésen nagy hangsúlyt kap a shiatsu rendszerszemlélete, a gyakorlatias energia-munka szabadsága, valamint a biomechanika és az oszteopátia egyes iskolái (funkcionális szemlélettel dolgozunk a fasciákkal, idegrendszerrel és folyadékokkal)

A teljes 3 éves, 900 órás képzés 625 jelenléti órát (45 perces tanórák) és 275 óra otthoni munkát tartalmaz.

Képzéseinken tanulhatsz matracon vagy masszázságyon is!

A képzéseken a maximális létszám 12 fő!

Az alapelvek elsajátítása mellett, olyan mélységű gyakorlati készségeket fejleszthetsz ki a képzésben, mely túlmutat a pusztán intellektuális megértésen. Ennek érdekében kis létszámú csoportokat indítunk, így lehetőségünk van tudásunk mély, személyes átadására.

A shiatsu képzés alaptanfolyama, I. és II. modulja egyben alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés is.

Már gyakorló shiatsu terapeutáknak ajánlom az FFM modul és a Shiatsu Pro tanfolyamokat!

Továbbá mind shiatsu terapeutáknak, mind más testorientált terápiát gyakorlóknak ajánlom továbbképzéseinket!

Indokolt esetben, szívesen támogatunk, ha csak az anyagi nehézségeid gátolnak abban, hogy részt vegyél a tanfolyamainkon. Ha szükséged van támogatásra, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

A shiatsut terápiás céllal alternatív mozgás- és masszázsterapeuták alkalmazhatják, de a módszert bárki elsajátíthatja és a tanfolyam/ok/ elvégzése után frissítő, egészségmegőrző céllal alkalmazhatja.

Tanfolyamaink a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről szóló törvényben foglaltaknak megfelelnek.

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000304