SHIATSU TANFOLYAMOK

Iskolánk a Magyar Shiatsu Egyesület (MASHITE), a Magyar Integratív Medicina Szövetség (MIMSZ) és az Európai Shiatsu Szövetség (ESF) tagja.

A System Tonusban saját tematikával tanítunk, mely igazodik az Európai Shiatsu Szövetség kritériumrendszeréhez. A tematika kidolgozásában az alaposság és a rendszerezettség vezérelt. A képzésen nagy hangsúlyt kap a shiatsu rendszerszemlélete, a gyakorlatias energia-munka szabadsága, valamint a biomechanika és az oszteopátia.

A teljes 3 éves, 880 órás képzés 605 jelenléti órát (45 perces tanórák) és 275 óra otthoni munkát tartalmaz.

Képzéseinken tanulhatsz matracon vagy masszázságyon is!

Az alapelvek elsajátítása mellett, olyan mélységű gyakorlati készségeket fejleszthetsz ki a képzésben, mely túlmutat a pusztán intellektuális megértésen. Ennek érdekében kis létszámú csoportokat indítunk, így lehetőségünk van tudásunk mély, személyes átadására.

A shiatsu képzés alaptanfolyama, I. és II. modulja egyben alternatív mozgás- és masszázsterapeuta képzés is.

Már gyakorló shiatsu terapeutáknak ajánlom az Oszteopát modul és a Shiatsu Pro tanfolyamokat!

Továbbá mind shiatsu terapeutáknak, mind más testorientált terápiát gyakorlóknak ajánlom továbbképzéseinket!

Indokolt esetben, szívesen támogatunk, ha csak az anyagi nehézségeid gátolnak abban, hogy részt vegyél a tanfolyamainkon. Ha szükséged van támogatásra, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

A shiatsut terápiás céllal alternatív mozgás- és masszázsterapeuták alkalmazhatják, de a módszert bárki elsajátíthatja és a tanfolyam/ok/ elvégzése után frissítő, egészségmegőrző céllal alkalmazhatja.

Tanfolyamaink a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről szóló törvényben foglaltaknak megfelelnek.

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000304