Oszteopát modul

Tender Points Release

A Tender Points Release 4 napos kurzuson gyors és hatékony módszereket tanulunk a testi fájdalmak és feszültségek felszabadítására a Tender pontok felkutatásával, kioldásával, a kliens testének pozícionálásos kezelésével. A tanfolyamot úgy terveztük, hogy a módszer elsajátításával rögtön a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapjanak a résztvevők.

A Tender Points Release kurzuson két egymással rokon oszteopát kezelési forma, a Strain-Counterstrain (S/CS) és a Facilitated Positional Release (FPR) módszertana alapján tanulunk. A terápiás megközelítés felfedezője és kidolgozója Lawrence Jones D.O., akinek a módszerét később Stanley Schiowitz D.O. dolgozta át. A TPR kezelések biztonságosak, a gyakorlatban könnyen és gyorsan elsajátíthatóak, a páciens feszültségkioldó helyzetekbe pozícionálása által működnek.

A TPR technikák óriási előnye, hogy a három dimenziós pozícionálások általi feszültségkioldásokkal olyan mélyen fekvő területeket is tudunk kezelni a testben, melyek nem érhetőek el közvetlen tapintással. És mindezt fájdalommentesen.

Amit megtanulsz a tanfolyamon:

  • A pozícionálásos feszültségkioldás elméleti háttere
  • A Tender pontok rendszere
  • A test különböző régióinak feltérképezése
  • A feszültségekhez tartozó testpozícionálások kivitelezése
  • A palpációs készségek magasfokú fejlesztése

Neked ajánlom, ha:

– elvégezted már a Scanning képzésünket vagy megvásároltad a Bevezetés az oszteopátiába online oktatóanyagot
– minimum egy éves gyakorlatod van testmunka terápiában (pl.: gyógytorna, manuálterápia, gyógymasszázs, cranio-sacralis terápia, alternatív mozgás- és masszázsterápia, MET-, Bowen terápia stb.)
– ha sokszor találkozol klienseid körében mozgásszervi panaszokkal, tartáshibákkal, fájdalom szindrómával vagy funkcionális problémákkal
– egy olyan módszert keresel, ami segít feloldani az ügyfeleid feszültségeit és fájdalmait
– az egész testtel akarsz dolgozni egy új megközelítéssel

A tanfolyam alatt nemcsak a technikákat tanulod meg, hanem saját bőrödön is tapasztalni fogod a Tender Points Release kezelések előnyeit. Továbbá a későbbi otthoni ismétlését, tanulást segítendő videókat kapsz a technikák kivitelezéséről.

Oktató: Demeter Péter
Vendégtanár: Dr. Kovács Gellért D.O. (február 12-én, hétfőn)

 ———————————————————————–

Tender Points Release legközelebb:
2024. február 10-11-12-13.

Időbeosztás:
Szombaton és vasárnap 9:00-18:00-ig, hétfőn és kedden 9:30-18:00-ig

A tanfolyam időtartama 4 nap, 36 óra.

A teljes Oszteopát modul ára:
– A Tónus korábbi diákjainak és Mashita tagoknak:
A teljes tandíj előre fizetése esetén: 400.000.- forint
Részletfizetés esetén: 25.000.- forint/nap
– Ha máshol szerzett előképzettséggel érkezel:
A teljes tandíj előre fizetése esetén: 430.000.- forint
Részletfizetés esetén: 27.000.- forint/nap

Az Oszteopát modul egyes tanfolyamain való szelektív részvétel feltételei:
– Lehetőséged van csak egy-egy témát választani, miután elvégezted az Oszteopát modul első tanfolyamát, a Scanninget, vagy megvásároltad a Bevezetés az oszteopátiába online oktatási anyagot, ami előfeltétele a további tanfolyami hétvégéken való részvételnek. – Ez az opció csak abban az esetben lehetséges, ha van szabad hely a csoportban.
Szelektív részvétel árai:
– Bevezetés az oszteopátiába: 22.000.- /online oktatási anyag/
– Scanning: 100.000.- forint
– Myofascial Release: 100.000.-forint
– Craniosacral Release: 100.000.- forint
– Tender Points Release: 140.000.- forint
– Ligamentous Articular Release: 140.000.- forint

Amennyiben a részletfizetést választod, kérlek a jelentkezéseddel együtt utald át az első hétvége díját /3 nap/, és az első hétvége első napjáig utald át a következő hétvége díját. Ez a rendszer működik az egész tanfolyam ideje alatt, tehát mindig előre fizeted a következő hétvégét. Így az utolsó hétvégén már nem kell fizetned.

  • A tanfolyami díjat, kérlek, a jelentkezéseddel együtt fizesd be!
  • A tanfolyami jegyzetek a résztvevőknek ingyenes.
  • Egyes tanfolyamokhoz videó segédletet is adunk.
  • Tanúsítványt kapsz a tanfolyam elvégzéséről.
  • A tanfolyam résztvevői a tanfolyami hónapokban 10% kedvezménnyel jöhetnek Fascial Release kezelésre.


Ismétlés: Ha korábbi csoportban tanultál TPR-t, 10.000.- forintos napi díjjal jöhetsz ismételni, illetve hétfőn 25.000.- forintért, amennyiben a csoport létszáma megengedi.

A Tender Points Release tanfolyam több hosszabb képzés része (Shiatsu Pro, Oszteopát modul), így a jelentkezésnél a beérkezési sorrend mellett az elköteleződést is figyelembe vesszük. Ez azt jelenti, hogy akik hosszabb tanfolyamra jelentkeznek, elsőbbséget élveznek azokkal szemben, akik csak egy hétvégére jönnének tanulni. Tehát, ha megtelik a terem azokkal, akik a Shiatsu Pro vagy az Oszteopát modul képzésre jönnek, akkor a csak egy hétvégére érkezőket nem tudjuk fogadni. Ez esetben, természetesen visszautaljuk a befizetett tandíjat.

Tudj meg többet a fasciákról!

A tanfolyam megvalósíthatósága létszámfüggő is. Ezért a képző fenntartja a jogot a helyszín és időpont megváltoztatására, amennyiben nincs a képzés elindításához minimálisan elegendő jelentkező.

A jelentkezésedhez a tandíjat a következő bankszámlaszámra utald át:
Demeter Péter e.v.
Magnet Bank
16200168-00264631