Oszteopát modul

Tender Points Release

A Tender Points Release 4 napos kurzuson gyors és hatékony módszereket tanulunk a testi fájdalmak és feszültségek felszabadítására a Tender pontok felkutatásával, kioldásával, a kliens testének pozícionálásos kezelésével. A tanfolyamot úgy terveztük, hogy a módszer elsajátításával rögtön a gyakorlatban is alkalmazható tudást kapjanak a résztvevők.

A Tender Points Release kurzuson két egymással rokon oszteopát kezelési forma, a Strain-Counterstrain (S/CS) és a Facilitated Positional Release (FPR) módszertana alapján tanulunk. A terápiás megközelítés felfedezője és kidolgozója Lawrence Jones D.O., akinek a módszerét később Stanley Schiowitz D.O. dolgozta át. A TPR kezelések biztonságosak, a gyakorlatban könnyen és gyorsan elsajátíthatóak, a páciens feszültségkioldó helyzetekbe pozícionálása által működnek.

A TPR technikák óriási előnye, hogy a három dimenziós pozícionálások általi feszültségkioldásokkal olyan mélyen fekvő területeket is tudunk kezelni a testben, melyek nem érhetőek el közvetlen tapintással. És mindezt fájdalommentesen.

Amit megtanulsz a tanfolyamon:

  • A pozícionálásos feszültségkioldás elméleti háttere
  • A Tender pontok rendszere
  • A test különböző régióinak feltérképezése
  • A feszültségekhez tartozó testpozícionálások kivitelezése
  • A palpációs készségek magasfokú fejlesztése

Neked ajánlom, ha:

– elvégezted már a Scanning képzésünket
– minimum egy éves gyakorlatod van testmunka terápiában (pl.: gyógytorna, manuálterápia, gyógymasszázs, cranio-sacralis terápia, alternatív mozgás- és masszázsterápia, MET-, Bowen terápia stb.)
– ha sokszor találkozol klienseid körében mozgásszervi panaszokkal, tartáshibákkal, fájdalom szindrómával vagy funkcionális problémákkal
– egy olyan módszert keresel, ami segít feloldani az ügyfeleid feszültségeit és fájdalmait
– az egész testtel akarsz dolgozni egy új megközelítéssel

A tanfolyam alatt nemcsak a technikákat tanulod meg, hanem saját bőrödön is tapasztalni fogod a Tender Points Release kezelések előnyeit. Továbbá a későbbi otthoni ismétlését, tanulást segítendő videókat kapsz a technikák kivitelezéséről.

Oktató: Demeter Péter

 ———————————————————————–

Tender Points Release legközelebb:
2023. június 1-2-3-4.

Időbeosztás:
Csütörtökön és pénteken 9:30-18:00-ig, szombaton és vasárnap 9:00-18:00-ig

A tanfolyam időtartama 4 nap, 36 óra.

A tanfolyam ára: lásd az Oszteopát modul leírásában.
Ismétlés: Ha korábbi csoportban tanultál TPR-t, 10000.- forintos napi díjjal jöhetsz ismételni, amennyiben a csoport létszáma megengedi.

Tudj meg többet a fasciákról!

A tanfolyam megvalósíthatósága létszámfüggő is. Ezért a képző fenntartja a jogot a helyszín és időpont megváltoztatására, amennyiben nincs a képzés elindításához minimálisan elegendő jelentkező.

Így jelentkezz: mivel előképzettséghez kötött, személyesen tudsz csak jelentkezni
Telefonon a 06 70 259 08 35-ös telefonszámon;
e-mailben az tonuscentrum@gmail.com címen.